Financieel advies van MeijerHRM en Finance

U kunt uw administratie volledig aan ons uitbesteden, maar wilt u de administratie liever in eigen beheer voeren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. In dat geval zijn wij uw onafhankelijk financieel adviseur en kunnen wij u adviseren omtrent de inrichting van uw administratie. Wij helpen eventueel met de keuze voor een geschikt boekhoudprogramma en aanvullende programmatuur.

Waarom uw administratie uitbesteden?

Als u aan ons uw administratie uitbesteedt, nemen wij graag de gehele zorg voor u uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw core business, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw administratie. U kunt uw gehele financiële administratie aan ons uitbesteden, zo kunnen wij onder andere de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

  • Het inrichten en verzorgen van uw volledige financiële administratie
  • Assisteren bij de door u zelf gevoerde boekhouding
  • Het adviseren over en begeleiden bij het maken van de keuze voor uw boekhoudprogramma
  • Het samenstellen van o.a. jaarrekeningen en publicatie jaarrekeningen
  • Het opstellen van kredietrapportages
  • Een persoonlijke, proactieve en onafhankelijke financieel adviseur

Besteedt u aan ons uw administratie uit, dan kunt u rekenen op een persoonlijke en proactieve benadering. Wij blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de meest recente regelgeving en delen deze kennis proactief met u.
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die MeijerHRM en Finance u biedt? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of via 06- 1831 0427.