Werving & Selectie

Er komt heel wat kijken bij het vinden van goede, vaste medewerkers. Zeker op de huidige arbeidsmarkt. Waar vindt je de juiste kandidaten met een relevante achtergrond die je voor langere tijd aan je bedrijf kunt binden? MeijerHRM is in staat om de juiste match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat.

Werving- en selectie voor vaste medewerkers

Zoekt je een vaste medewerker voor jouw bedrijf? Wij zoeken graag de juiste kandidaat. Wij hebben de kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van sourcing. Met deze kennis zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen het bedrijf en de kandidaat. Wij vullen wekelijks heel wat vacatures voor bepaalde of onbepaalde tijd in, waarbij wij rekening houden met jouw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.

Op weg naar de juiste kandidaat

Ons werving- en selectieproces is persoonlijk en zorgvuldig. Binnen de afgesproken termijn krijg je de profielen van geschikte kandidaten voor de vacature. Je vaste contactpersoon doorloopt samen met je het hele proces gedurende deze periode.

Waarom MeijerHRM?

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen. Wij vinden de medewerker die past in jouw bedrijf.

Wat kan je in de praktijk van ons verwachten?

  • Uitgebreide intake waarbij wij verder kijken dan de vacature en het gewenste cv
  • Focus op persoonlijkheid, motivatie en ambitie: wat kan de kandidaat bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

WenS kosten

De kosten van werving en selectie berekenen wij op basis van een fee. Je betaalt een 50% bij indiensttreding en de overige 50% na de proeftijd. Mocht de kandidaat de organisatie verlaten, waarbij de oorzaak te wijten is aan de werving en selectie, dan zoeken kosteloos een nieuwe kandidaat voor je.

Contact

Wil je exact weten wat het inhoudt om je Werving en Selectie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan. Wil je eerst meer informatie over onze diensten? Bel ons dan via 06 – 183 104 27 of mail via info@meijerhrm.nl.