Salarisadministratie

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. Je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Als je de salarisadministratie uitbesteedt aan MeijerHRM, dan weet je zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd! Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Daarnaast kunnen wij je ondersteunen met HR-administratieve taken. Zo blijft ondernemen leuk!

Om meer tijd over te houden voor je bedrijfsvoering, kun je de salaris- en/of personeelsadministratie uitbesteden. Zo bespaar je veel tijd. Niet alleen aan de uitvoer ervan, maar ook aan het bijhouden van kennis en wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s. Het is een hele geruststelling als specialisten je salaris- en/of personeelsadministratie overnemen en zorgen voor de correcte en vlotte afhandeling.

Je salaris- en/of personeelsadministratie uitbesteden is eenvoudig. Via de in-house systemen verwerken wij alle gegevens. Op deze manier heb je zelf inzicht in wat er zoal gebeurt.

Salarisadministratie met persoonlijke benadering

Persoonlijk contact is belangrijk bij salarisadministratie. Doordat wij in-house werken, kunnen we proactief handelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in cao’s. Bij mutaties of vragen zijn wij altijd bereikbaar. We staan je direct te woord en lossen eventuele problemen meteen op.

Salarisadministratie mét HR-administratieve ondersteuning

MeijerHRM biedt de mogelijkheid je te ondersteunen met salaris- en/of personeelsadministratie. Dit helpt je bij het voeren van een perfect HR-beleid. Wij bieden je de volgende ondersteuning:

  • Signaalfunctie met betrekking tot de aanzegtermijn van contracten
  • Verzuimmanagement
  • Aanleveren gegevens voor pensioenfonds
  • Functioneringsgesprekken

Daarnaast bieden wij de service de volledige Personeelsadministratie op te zetten en/of te optimaliseren.

Alle voordelen op een rij:

  • Laagdrempelig, informeel en persoonlijk
  • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken
  • Advies op maat bij uiteenlopende vraagstukken

Contact

Wil je exact weten wat het inhoudt om je salaris- en/of personeelsadministratie uit te besteden en wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend de offerte aan. Wil je eerst meer informatie over onze diensten? Bel ons dan via 06 – 183 104 27 of mail via info@meijerhrm.nl.