Over ons

HR-Afdeling in vertrouwde handen.

  •  HR-Afdeling volledig georganiseerd

MeijerHRM biedt full-service HR-diensten. Wij ontzorgen daar waar nodig is. Van periodiek advies tot personeelszaken volledig uitbesteed. Klantvriendelijk, slechts één contactpersoon, ook voor de vragen en advies van je werknemers.

  •  Minimale werkgeversrisico’s, maximaal potentieel

MeijerHRM zorgt voor perfect georganiseerde HR-processen. Tijdige aanpassingen als het gaat om cao’s, arbeidsrecht en fiscale wetgeving. Contracten worden voortaan tijdig verlengd of beëindigd. Zo minimaliseren we werkgeversrisico’s en voorkomen we onaangename verrassingen.

  •  Nooit meer kosten dan nodig

Wij zoeken altijd de beste oplossing voor de organisatie. Iedere organisatie bepaalt zelf welke HR-dienstverlening bij de organisatie part.

Wij wensen je een succesvolle onderneming met veel personeel

Met de professionele HR-ondersteuning van MeijerHRM

Een groeiend bedrijf en steeds meer mensen in dienst? Personeelszaken worden hierdoor een steeds belangrijker onderdeel van je bedrijf. Wellicht een onbekend vakgebied. Wij helpen bij het opzetten en om het overzichtelijk en beheersbaar te houden.

MeijerHRM is gespecialiseerd en ervaren in technische/industriële bedrijven, bouw, welzijnsorganisaties en (semi)overheidsinstellingen. Wij hebben alle specifieke branchekennis zoals cao’s, wet- en regelgeving direct beschikbaar.

Verdient je organisatie een professionele salaris- en of personeelsafdeling? Wij zijn jouw externe salaris- en personeelsafdeling.

MeijerHRM biedt optimale flexibiliteit en toch een professionele vaste adviseur.

MeijerHRM richt zich op kleine tot middelgrote bedrijven die geen of onvoldoende HR-expertise in dienst hebben, omdat er niet voldoende inhoudelijk werk of budget is voor een HR-Adviseur. Bij MeijerHRM kun je incidenteel en op basis van abonnement terecht voor al uw vragen op personeelsgebied. Geen ingewikkelde formulieren en zogenaamde metingen vooraf, gewoon simpelweg door persoonlijk contact.

MeijerHRM gaat uit van jouw ondernemerschap. Meedenken in praktische, bruikbare oplossingen afgestemd op het bedrijf en met visie voor de toekomst.

Contact

Wil je meer informatie over onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel ons via 06 – 183 104 27 of mail via info@meijerhrm.nl.